VIGTIGT - Nye åbningstider pr 1/6-2024 - Se dem her


Silverback TAC41P Sniper, Sort

4.299,00 DKK

Model/Varenr.: SBA-BLT-30BK
Vægt: 4,2 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Kategori: Magasin

Varer
Pris
Note
Antal

Silverback Airsoft som er kendt for deres SRS snipere i bullpop design er nu kommet med en ny model som har et mere klassisk sniperlook og hvilken sniper altså! 

Silverback Airsoft har her lavet en sniper som ikke er bygget udfra en "rigtig" sniper, men de har simpelthen sammensat dele efter hvordan de mener en perfekt airsoftsniper skal være. Derfor er intet overladt til tilfældighederne. Skæftet på sniperen er letvægts og bygget i høj kvalitet polymer som giver en ergonomisk feeling på den. Den kommer med M-LOK på fronten til at sætte forskellige sager på. Bagest på skæftet får du justerbar kindpude og en gummi bagkappe. 

Du får også en justerbar aftrækker og selve ladetrækket på gevæet føles virkelig lækkert, som man kender Silverback Airsoft for! 
Den kommer som andre Silverback snipere med en luft volumen på hele 41 cc, hvilket gør at du får konsistente skud, god performance og mindre luftspild ved dine skud. 

Hop-Up enheden i denne sniper er en redesignet version af den som sidder i SRS sniperen og fungerer noget bedre generelt. 

Man får her også en sniper som faktisk er noget nær opgraderet fra start, hvilket betyder at du bare skal skifte fjeder for at få mere power ud af den. 

Udgangshastighed 115 m/s med 0,20g kugler
Længde 1090 mm
Skudmetode Manuel
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2650 gram
Magasin kapacitet 48 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,36g - 0,50g
Materialer Polymer & Metal
Blow Back Nej
Skæfte Syntetisk
Der medfølger Magasin, Manual
Type Rail M-Lok
Gevind CW (ClockWise)